Termeni si conditii

Portalul imobiliar wwww.imobiliare365.ro este proprietatea companiei GLOBAL MARKETING IT SRL, cui RO 39032202, cu sediul social in strada Soseaua Andronache 55 C, sector 2, Bucuresti.

Prin folosirea serviciilor oferite de www.imobiliare365.ro, deveniti utilizator inregistrat si sunteti de acord cu termenii si conditiile enumerate mai jos:

1. Site-ul si utilizatorii

Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro ofera tuturor utilizatorilor acces la o gama larga de oferte referitoare la bunuri si servicii imobiliare, si alte produse si servicii conexe domeniului imobiliar.

Termenii si conditiile reglementeaza accesul si utilizarea portalului imobiliar. Conditiile de utilizare constituie un contract legal intre dumneavoastra si www.imobiliare365.ro prin GLOBAL MARKETING IT SRL. Prin accesarea sau utilizarea portalului, sunteti de acord cu Termenii si conditiile de furnizare a serviciilor.

Va rugam sa nu accesati sau utilizati Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare. Prin utilizarea portalului, indicati ca acceptati sa respectati integral “Termenii si Conditiile”.

Prin “Utilizator”, se intelege orice persoana fizica sau societate comerciala care acceseaza, navigheaza, introduce imobile sau alte proprietati imobiliare in vederea cumpararii/vanzarii sau inchirierii.

2. Modificarea conditiilor de utilizare

Conditiile de utilizare pot fi modificate in orice moment, fara a fi nevoie de o notificare prealabila. Atunci cand se aduc modificari, acestea vor fi afisate in noua versiune pe “Portal imobiliar”, in partea inferioara a acestei pagini fiind indicata data la care a avut loc ultima revizuire.

Prin prezentul acord, intelegeti si acceptati accesul dvs. viitor pe Portalul imobiliar.

www.imobiliare365.ro indica acceptarea de catre dvs. a modificarilor ulterioare anuntate in aceasta pagina web.

3. Conturi de utilizator

In cadrul Portalul imobiliar exista mai multe tipuri de servicii pe care le acceseaza utilizatorii. Pentru a facilita accesul tuturor utilizatorilor la continutul portalului, se utilizeaza 2 tipuri de conturi pentru utilizatori:

a) “Contul personal” sau de proprietar, este un cont personal, care este utilizat exclusiv de catre persoane fizice. Pentru crearea unui cont personal, va solicitam informatii complete si corecte despre dumneavoastra. Nu aveti dreptul sa alegeti o alta identitate decat cea reala sau sa furnizati o alta adresa de email decat cea care va apartine.

b) “Contul Business” este un cont care apartine unui agent economic, indiferent de forma de organizare (PFA, SRL, S.A., etc.). Reprezentantul “Contului Business” va utilizat acest cont numai in scopul de a reprezenta afacerea pe care o detine, pe Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro corespunzator incadrarii, respectiv agentie imobiliara sau dezvoltator imobiliar. Pentru crearea sau actualizarea unui cont de afaceri, trebuie sa indepliniti simultan urmatoarele conditii: sa aveti un contract valabil, incheiat cu societatea GLOBAL MARKETING IT SRL; sa aveti calitatea de reprezentant autorizat al activitatii in cauza; sa furnizati informatii complete si corecte despre dvs. si despre afacerea pe care o reprezentati. Nu aveti dreptul sa furnizati o adresa de e-mail care nu va apartine sau pentru a crea “conturi business” multiple pentru aceeasi afacere.

Portalul imobiliar isi rezerva dreptul de a dezactiva, fara notificare prealabila, orice cont activ in cadrul portalului, care incalca prevederile prezentului set de “Termeni si Conditii”, fara a avea obligatia de a returna eventuale plati in avans, achitate de catre utilizatorii in cauza.

“Contul Business” este aprobat doar de catre reprezentantii Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro, pe baza unui contract valabil, incheiat intre societatea pe care o reprezentati si SC GLOBAL MARKETING IT SRL.

“Contul personal” sau “Contul business” pot fi sterse din baza de date a Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro la cererea titularului contului, formulata in scris de catre detinatorul contului pentru “contul personal”, respectiv reprezentantul legal al societatii, in cazul “contului business”.

4. Adaugarea si prelungirea anunturilor

Ofertele imobilare pot fi adaugate numai de catre proprietarul ofertei, care isi asuma obligatia de a furniza date de contact ale proprietarului prin intermediul unui “Cont personal” sau “Cont business”. Utilizatorul trebuie sa completeze toate campurile obligatorii. Este interzisa introducerea de informatii eronate . Anunturile platite pot fi adaugate in Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro pentru diverse perioade, conform ofertei comerciale publicata pe site.

Publicarea gratuita a anuntului este permisa EXCLUSIV utilizatorilor cu “Cont Personal”. Un utilizator poate beneficia de publicarea gratuita a maxim o oferta imobiliara prin utilizarea “Contului personal”. Perioada de gratuitate este definita in oferta comerciala, valabila la momentul activarii anuntului gratuit. Anunturile gratuite nu beneficiaza de promovare sau alte servicii aditionale. Pentru activarea optiunilor de promovare, utilizatorii trebuie sa aleaga un pachet cu plata din ofertele publicate pe Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro.

Activarea promovarilor se face numai dupa confirmarea efectuarii platii.

Dupa perioada de gratuitate/valabilitate sau oricand inainte de expirarea acesteia, utilizatorul unui “Cont personal” poate alege prelungirea valabilitatii anuntului prin plata unui nou abonament. Modificarea datelor dintr-un anunt se poate efectua in orice moment ulterior publicarii si este gratuita.

Un anunt permite promovarea unei singure proprietati. In cazul in care acelasi imobil este disponibil atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere, este necesara publicarea a doua anunturi distincte.

Numarul de fotografii care pot fi adaugate de catre detinatorii unui “Cont personal” este de maxim 10. Proprietarul isi asuma intreaga raspundere pentru drepturile de autor, referitoare la fotografii si alte insemne grafice (logo-uri, sigle, adrese web, etc.) pe care le publica in “Contul personal” sau “Contul business”.

Durata de valabilitate a anuntului/pachetului de promovare, incepe in ziua in care anuntul/ promovarea a fost activata in site si se finalizeaza la expirarea duratei de valabilitate. Daca imobilul este vandut sau inchiriat, proprietarul va schimba in cel mai scurt timp status-ul imobilului in “vandut” sau “inchiriat” din “Contul personal”.

5. Preturile si modificarea preturilor

In functie de durata de valabilitate, preturile anunturilor si ale promovarilor sunt mentionate in sectiunea din site destinata vanzatorilor.

Modificari ale preturilor vor fi anuntate prin modificarea listei de preturi si a sectiunii din Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro destinate vanzatorilor.

Noile tarife vor fi aplicate numai pentru anunturile ce vor fi introduse dupa intrarea in vigoare a noilor preturi.

Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin TVA (20%). Preturile in lei se calculeaza la cursul BNR EUR/LEU din ziua emiterii proformei aferente comenzii.

6. Plata

Pretul pentru publicarea anunturilor, precum si pachetele aditionale de servicii, pot fi platite prin transfer bancar sau cu on-line cu card.

Utilizatorul final va plati suma alocata perioadei de publicare alese .

6.1 Plata online prin card

Plata prin card se realizeaza prin intremediul unui procesator de plati online specializat, autorizat de catre SC GLOBAL MARKETING IT SRL.

Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL. Adresa de e-mail este obligatorie, deoarece informatiile legate de comanda vor fi transmise prin e-mail.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

6.2 Plata prin banca

Se poate efectua plata prin depunere de numerar la ghiseele ING Bank sau prin ordin de plata in contul RO48INGB0000999907747922 la aceeasi banca, pe baza proformei primite pe e-mail.

7. RESPONSABILITATI:

Toti utilizatorii Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro sunt responsabili de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.

Sunteti de acord ca, atunci cand folositi Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro nu veti:

· Defaima, abuza, hartui, urmari, ameninta sau viola drepturile legale ale altor persoane.

· Publica, posta, incarca, distribui sau transmite informatii defaimatoare, ilegale, obscene sau indecente.

· Incarca fisiere care contin materiale protejate de legile de proprietate intelectuala CARE NU VA APARTIN (cum ar fi drepturi de autor, marca inregistrata, brevete de inventie, secrete commerciale si orice alta forma de proprietate intelectuala), cu exceptia cazului in care le detineti sau ati primit toate aprobarile necesare pentru folosire.

· Colecta informatii despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail sau numere de telefon, fara consimtamantul lor explicit.

· Posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

· Utiliza site-ul cu incalcarea prevederilor inscrise in sectiunea “Conditii de utilizare” sau legislatiei in vigoare.

· Inregistra sau procesa informatii despre alti utilizatori.

· Incerca sa obtineti acces neautorizat la continutul Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro.

10. Responsabilitatea pentru continutul dvs.

Utilizatorii Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro sunt singurii responsabili pentru continutul propriu publicat. Sunteti de acord sa va asumati toate riscurile asociate cu continutul dvs., inclusiv corectitudinea si exactitatea, caracterul complet sau utilitatea informatiilor publicate de dvs. De asemenea, aveti intreaga raspundere in cazul in care, de exemplu, continutul dvs. incalca drepturile unei terte parti, inclusiv, dar fara a se limita la drepturi de autor, marci inregistrate, brevete de inventie, secrete comerciale sau orice alta proprietate intelectuala sau de drept de proprietate. Sunteti raspunzator de situatiile in care continutul dvs. cuprinde material fals, in mod intentionat inselator, sau defaimator; contine material care este ilegal, inclusiv pornografie; exploateaza drepturile minorilor sau incalca orice lege in vigoare.

Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro nu garanteaza credibilitatea sau acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori. Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, GLOBAL MARKETING IT SRL poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuiesc inlaturate din portalul imobiliar www.imobiliare365.ro

Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro, garantati SC GLOBAL MARKETING IT SRL dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica public continutul. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale.

8. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea S.C. GLOBAL MARKETING IT S.R.L. Folosirea neautorizata a materialului, reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Prin publicarea textelor, fotografiilor si a oricaror altor materiale, acordati Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro permisiunea de a le utiliza si ale folosi. Nu se vor pretinde si nici acorda, niciun fel de compensatii pentru licenta si utilizarea materialului in felul aratat mai sus.

9. Responsabilitatea “www.imobiliare365.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro NU CONFIRMA faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu putem controla comportamentul utilizatorilor, Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro, este absolvit de orice raspundere. Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de catre utilizatori, disponibile pe site. Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea continutului plasat de dumneavoastra pe site.

10. Limitarea responsabilitatii

Utilizarea serviciilor Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”. Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro nu ofera nici o garantie ca serviciile oferite de terti vor indeplini toate cerintele dumneavoastra. Nici noi SC GLOBAL MARKETING IT SRL și nici angajații, furnizorii noștri de conținut sau de servicii, nu suntem răspunzători față de Client, Utilizator sau orice alt terț pentru eventualele daune directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive sau daunele pe cale de consecință, care decurg din utilizarea acestui serviciu sau incapacitatea de a avea acces la sau de a folosi acest serviciu sau din orice încălcare a oricărei garanții.

11. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro pentru orice anunt publicat de dvs., care violeaza secretul profesional, protectia marcilor, orice alta proprietate intelectuala sau alte drepturi ale tertilor, si/sau activitatile dvs. in legatura cu folosirea Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro

12. Confidentialitate

Va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate, pentru informatii despre cum sunt stocate si manipulate informatiile dvs. cu caracter personal.

13. Accesul neautorizat

Ne rezervam dreptul de a exercita mijloacele legale pe care le consideram necesare, pentru a preveni accesul neautorizat la resursele site-ului. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a resurselor Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

19. Generalitati

Daca vreo prevedere din “Termeni si Conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi stipulate in sectiunea “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro nu este marca inregistrata, dar va angajati sa nu afisati si sa nu folositi in orice mod aceasta marca fara acordul prealabil al SC GLOBAL MARKETING IT SRL

Portalul imobiliar www.imobiliare365.ro poate sterge anunturile daca acestea incalca prezentele din sectiunea “Termeni si Conditii”, ori daca incalca drepturile unor terti, prin continutul sau prin modul lor de prezentare.

Utilizatorii pot oricand denunta unilateral contractul de utilizare. In acest scop, un utilizator poate solicita oricand stergerea contului sau de utilizator.

Va rugam sa ne contactati cu orice intrebari cu privire la Conditii de utilizare pe adresa de email info@imobiliare365.ro