VAND APARTAMENT DE 3 CAMERE, COLENTINA INTERSECTIE FUNDENI

Bucuresti, Intersectia Colentina cu Fundeni

98,000 EUR Vanzare

Previzualizare
Categorie Apartament
Square 94 m2
Numar de dormitoare 3
Numar de bai 2
Pret 98,000 EUR
Descriere

Proprietar, vand apartament de 3 camere, Imobili finalizat in zona linistita si sigura. Apartamentul este situat in Bucuresti, Intersectia Colentina cu Fundeni. Pretul include finisajele interioare, instalatia electrica, instalatiile sanitare si termice(centrala, calorifere). Finisajele vor fi efectuate cu materiale de calitate, alese de client. Locuinta va fi predata la cheie.
Apartamentul este decomandat, spatios si luminos, cu vedere stradala, suprafata construita 94 mp, suprafata utila 83 mp, fiind compusa din 3 camere, bucatarie, hol, 2 bai, debara si balcon. Disponibil la etajele: 1, 4 si 5, in imobil P+5. Cladirea este curata si civilizata, beneficiaza de ascensor si curte interioara.
Finisaje si dotari: tamplarie PVC cu geamuri termopane, gresie, faianta, zugravit proaspat, instalatii sanitare si electrice, usa metalica, pereti izolati termic, centrala termica proprie cu calorifere, interfon.
Apartamentul nu are ipoteca sau alte sarcini si are Cadastru, Intabulare si Certificat Energetic.

Zona beneficiaza de mijloace de transport in comun, sedii afaceri, centre medicale, scoala, gradinita, parc, sala fitness, restaurante, cafenele, centre de divertisment.
Pretul este de 98.000 euro include tva de 5%.

Facilitati

Wifi

Balcon

Terasa

Parcare

Gradina

Securitate

Sala de Fitness
Distribuie aceasta proprietate:

Contact

Proprietati Relatate