Agentie imobiliara Bucuresti

Agentie imobiliara Bucuresti

Evaluarea incorectă a casei dvs. este cea mai frecventă greșeală. Dacă o casă are un preț prea mare, proprietățile comparabile par să fie mai bune și ar putea ajuta la vânzarea casei vecinilor în locul dvs.

Dacă prețul tău este prea mic, poți să-ți sacrifici profitul în mod inutil. Prețul unei case de vânzare este o artă care ține cont de mișcarea pieței, de cererea, de starea casei și de da, locația acesteia. Agentul nostru va lua în considerare toți acești factori atunci când vă va sfătui cu privire la o strategie de stabilire a prețurilor.

 

Pregătirea casei

A doua cea mai intalnită greșeală care o fac proprietarii de case, este ca nu pregătesc casa lor de vânzare. Atunci când un cumpărător descoperă o întreținere necorespunzătoare, acesta îi poate determina să se întrebe despre alte probleme potențiale.

Prea multă aglomerație, opțiuni nepotrivite de decorare, de asemenea, împiedica cumpărătorul să se îndrăgostească de casa  ta. Agentul nostru poate detecta instantaneu aceste probleme și vă va ajuta sa vă vindeți casa.

 

Agentie imobiliara Bucuresti

 

 

Marketing

Marketingul eficient este un al treilea factor esențial care se execută adesea prost. Agentul nostru va face din acest lucru o prioritate. Începe să faci fotografii minunate ale casei tale pentru a accentua cele mai bune caracteristici ale acesteia, nu doar pentru a pune in evidenta anumite camere. Prezentarea corect a casei dvs. și personalizarea acesteia va face o diferență semnificativă. Agentul nostru va sugera îmbunătățiri care vor crește valoarea totală a casei dvs., rezultând o vânzare mai rapidă la un preț maximizat.